Λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης. Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Προσπαθήσετε ξανά

Εδώ μπορείς να βρεις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου! Αν η απάντηση που ψάχνεις δεν βρίσκεται εδώ, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

Για να μπορείς να εκτυπώνεις εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα planet, θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος του myplanetcoupon. Εάν έχεις ήδη εγγραφεί επίλεξε Σύνδεση με το username ή το email σου, αλλιώς πάτησε “Εγγραφή”!

Πόσα κουπόνια μπορώ να επιλέξω προς εκτύπωση;

Μόλις συνδεθείς, μπορείς να επιλέξεις όσα κουπόνια θέλεις από τα διαθέσιμα. Κάθε φορά που επιλέγεις κάποιο κουπόνι, προστίθεται αυτόματα στη λίστα των κουπονιών προς εκτύπωση, το σύνολο των οποίων είναι εμφανές στο πάνω δεξί τμήμα της οθόνης σου.

Κάθε κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί μόνο μία φορά!

Παίζει ρόλο η ποιότητα της εκτύπωσης;

Το κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί είτε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα, αρκεί το barcode του κουπονιού να είναι ευδιάκριτο.

Μόλις τυπωθούν, αρκεί να τα κόψεις και να τα δείξεις στο ταμείο του super market της επιλογής σου, προκειμένου να γίνει έκπτωση στα ανάλογα προϊόντα.

Τί θα πρέπει να προσέξω κατά την εκτύπωση;

Στη διάρκεια της εκτύπωσης, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις για να θεωρηθεί το κουπόνι έγκυρο είναι να είναι ευδιάκριτο το barcode!

Επίσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη εκτύπωση κάθε κουπονιού, τυπώνεται ένα κουπόνι ανά σελίδα, επομένως πριν επιλέξεις “Εκτύπωση” βεβαιώσου ότι υπάρχει αρκετό χαρτί στον εκτυπωτή σου.

Μπορούν τα κουπόνια να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με κάποια άλλη έκπτωση;

Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά που ισχύει στο super market τη στιγμή της αγοράς.

Κάθε πότε ανανεώνονται τα κουπόνια;

Τα κουπόνια ανανεώνονται κάθε μήνα.

Μπορείς να επισκεφθείς το site μας και να γραφτείς στο newsletter για να μαθαίνεις πρώτη/ος οτιδήποτε νεώτερο!

Παράλληλα, μπορείς να γραφτείς στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεσαι και από εκεί για event και προσφορές!